Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kom een kijkje nemen op de gemeente- en OCMW-raad

Bericht van 08 maart ’19
Wil je de politiek van dichtbij opvolgen? Dat kan. Je kan de gemeenteraad live bijwonen, maar je kan ook de agenda lezen, de raden herbeluisteren en het verslag raadplegen.

De gemeente wil de openbaarheid en de transparantie van de zittingen verhogen. Inwoners zijn daarom steeds welkom op het openbaar gedeelte van de gemeenteraad, in principe op de derde maandag van de maand om 19u30. De Raad voor Maatschappelijk Welzijn (OCMW-raad) volgt aansluitend op de gemeenteraad. De volgende zitting gaat door op maandag 18 maart om 19u30.

Na de raad kan je de gemeenteraad en OCMW-raad volledig herbeluisteren via de knop audionotulen op de pagina van de Gemeenteraad en de pagina van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn. De audio-opnames zijn opgesplitst per punt en per interpellatie. Inwoners kunnen zo een volledig debat herbeluisteren. Wil je een korte agenda en het verslag van de gemeenteraad of een korte agenda en het verslag van OCMW-raad lezen? Dat kan via de knop Agenda en Verslag.

De agenda van de gemeenteraad, agenda van de OCMW-raad en de ontwerpnotulen van de gemeenteraad en de ontwerpnotulen van de OCMW-raad worden acht dagen voor de raad gepubliceerd op de website.

Meer informatie via: www.meise.be/bestuur

Nieuwsoverzicht